Consultancy

Bij Emerald hebben wij gigantisch veel kennis over financiële zaken. U kunt met allerlei vragen van financiële aard bij ons terecht. Vooral voor bedrijven treden we regelmatig op als financieel consultant.

Ontslagvergoeding

Bij een ontslagvergoeding verandert de financiële positie van uw werknemers in één klap. Dit heeft invloed op belasting, toeslagen en voorzieningen voor later. Wij helpen uw ex-werknemers om op een verantwoorde manier om te gaan met hun eenmalige uitkering. Daarmee zorgen wij ervoor dat ze financieel voldoende tijd hebben om een nieuwe baan te vinden.

Financieel verzuim

Wij helpen bedrijven financieel verzuim tegen te gaan. Dit zijn werknemers die zich ziek melden omdat ze financieel in de put zitten. Wij monitoren en voorkomen dat uw personeel zich ziek meldt vanwege financiële zorgen.

Commercieel consultancy

Wilt u commercieel advies? Bijvoorbeeld over hoe u een product in de markt kunt zetten. Of hoe u slimmer kunt omgaan met uw huidige dienstverlening? Wij hebben de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan. Wij weten wat u beter wel en niet kunt doen. Dus kom maar op met uw commerciële uitdaging.


Meer weten?

Wij zijn dol op uw vragen. Stel uw vraag hieronder. We antwoorden snel en uitgebreid. Liever even bellen? Dat kan ook.


KvK-nummer 69009082


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en maak kennis met onze prettige manier van werken.